Bankalar

Nkolaykredi.com Hakkında Bilgiler

Bu makalede Aktifbank'a ait bir şubesiz bankacılık hizmeti olan Nkolaykredi.com hakkında bazı bilgiler verdik. Ayrıntılar için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Nkolay yüksek mevduat faizleri ve kredi kullanım kolaylığı sebebiyle tüketiciler tarafından çok tercih ediliyor. Bunun gibi birçok avantajı olan bu bankacılık uygulamasının diğer detayları şöyle:

Nkolaykredi.com Nedir?

Nkolaykredi.com; tüketicilere şubesiz, masrafsız, bordrosuz – gelir belgesiz kredi sağlayan ve onlara bono hesabı açarak vadeli mevduat faizi gibi gelir sağlayan bir internet sitesidir. Bu site Aktifbank’ın bir ürünü olarak faaliyet göstermektedir. Bankaya online olarak müşteri olabilirsiniz. Müşteri olduktan sonra bütün bankacılık işlemlerinizi Nkolay ile yapabilirsiniz.

Nkolaykredicom ile nasıl kredi kullanılır?

Bu site aracılığıyla anında kredi kullanabilmek için önce Nkolay müşterisi olmak gerekiyor. Nkolay müşterisi olmak için de şubelere gitmeye gerek yok. İnternet üzerinden yapacağınız başvuru sonucu Nkolaykart ve sözleşme ayağınıza kadar geliyor. Gerekli imzaları attıktan sonra müşteri olmuş oluyorsunuz.

Müşteri olmadan önce site üzerinden kredi başvurusu yaptıysanız, yine imzalanması gereken evraklar ve Nkolay kartınız adresinize kadar müşteri temsilcisi ile gönderiliyor. Gerekli imzaları atar atmaz krediniz hesabınıza yatırılıyor.

Müşteri olduktan sonra yapacağınız kredi başvuruları onaylandığı taktirde, krediniz imzasız ve evraksız olarak hesabınıza anında yatırılıyor. Tüm bu özellikleri sayesinde Nkolay’dan şubesiz, bordrosuz – gelir belgesiz kredi kullanmak mümkün oluyor. Müşteri olmak isterseniz bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://www.nkolaykredi.com.tr

Nkolay Bonu ile Yüksek Faiz Getirisi Avantajı

Nkolay bono standart bir vadeli mevduat hesabından daha yüksek tutarda faiz getirisi sağlıyor. Detaylı bilgi almak isterseniz mutlaka ziyaret edin: https://yatırımhaber.com/nkolay-bono-hesabi-faizleri-2018/

Nkolay Kart ile hangi işlemler yapılabilir?

Nkolay Kart müşterilere ait olan banka kartıdır. Bu kart ile bankamatiklerden para çekebilir, işletmelerden pos aracılığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Bu kartı kullanarak internet üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz. Nkolay hesabınız için sizden hesap işletim ücreti alınmaz. Nkolay Kart’ın da herhangi bir ücreti yoktur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu